• Verhuizing

  5 augustus 2014

  Ik ben met alle schilderijen verhuisd.  Hendrik Oomen is 24-10-2013 overleden. Ik heb nog 10 maanden de galerie open gehouden en de schilderijen voor 30 % van de oorspronkelijke prijs aangeboden. Liever goedkoper verkopen aan mensen die ervan genieten, dan ze op te slaan op een kamer.Er zijn er veel weggegaan, maar er zijn er nog erg veel mooie over.Wie interesse heeft kan contact opnemen . 0522472569  of inekeoomen@hotmail.com

  Lees meer >> | 1321 keer bekeken

 • opheffen galerie

  3 maart 2014

  In verband met overlijden en een verhuizing is 30 juni 2014  de laatste dag dat de galerie open is, de schilderijen en ander werk probeer ik zoveel mogelijk te verkopen en dat tegen behoorlijk lagere prijzen dan de oorspronkelijke. Mocht U daarom interesse hebben in 1 of meerdere werken neem dan contact op . Ik weet zeker dat het lukt om tot overeenstemming te komen.

  Lees meer >> | 1445 keer bekeken

 • 3-3-2010 Over het ontstaan van 'Nachtvenster'

  3 maart 2010

  Ik kwam op het idee van dit materieschilderij toen ik vorige zomer  's nachts naar buiten keek. Er stond een harde wind en de bomen waaiden tegen elkaar. In het volle maanlicht deden ze me denken aan de lappen opgebold leer die ik nog op zolder had liggen. Samen met stukken geplooid canvas, gedroogde en geprepareerde wortels en bloemen heb ik deze in een vrij abstracte compositie op een groot verticaal doek gelijmd, in dezelfde maat als het venster waar ik door werd geinspireerd. Ik heb er enkele maanden aan gewerkt.

  Lees meer >> | 2816 keer bekeken